Op de algemene ledenvergadering waren slechts 7 leden aanwezig. De voornaamste punten op deze levendige vergadering waren: opening van het nieuwe veld en het jubileumfeest.
[klik voor de notulen op een van onderstaande afbeeldingen]
Notulen van de vergadering op 1976-02-11 Notulen van de vergadering op 1976-02-11

Donderdag 25 mrt 1976.
Jaarfeest van 1976. De feestcommissie had voor dit feest een fietssterrit met opdrachten uitgezet voor de leden met hun aanhang. Peuleke Rossum Het eindpunt was bij 't Peuleke in Rossum. In de loop van de avond werd elk lid nog even op een ludieke wijze de les gelezen, hetgeen nog tot hilarische momenten leidde. Ook kwam de commissie nog op de proppen met een heuse mascotte in de vorm van een geit. Deze geit zou men bij toerbeurt moeten verzorgen en meenemen naar de wedstrijd. De mascotte was echter niet te houden(alleen al het tekenvrij houden van dit beest was al een heidens karwei) en werd dan ook binnen de kortste keren weer van de hand gedaan.

Zondag 9 mei 1976.
Dankzij de uitstekende relatie met voetbalvereniging K.O.S.C. uit Ootmarsum kreeg Aogel United onverwacht een uitnodiging om deel te nemen aan hun toernooi. Met uitstekende sportieve prestaties heeft Aogel United zich van haar beste kant laten zien. Een eervolle derde plaats was het resultaat. 's Avonds was er ter afsluiting een bijeenkomst bij zaal Pikkemaat in Ootmarsum, alwaar o.a. de prijzen werden uitgereikt.

Zondag 16 mei 1976.
Op het toernooi van de Sturmvögel uit Hilten-Lemke werd een vijfde plaats behaald. In de poule was de derde plaats voor AU. De strijd om de vijfde en de zesde plaats wist Aogel United met 4 - 2 te winnen van K.P.J. Ootmarsum.

Zondag 13 jun 1976.
De eindoverwinning was voor Aogel United op het toernooi van de Heidschnucken (Nijhuis) uit Hesingen. Alle wedstrijden werden in winst omgezet.

Vrijdag 18 jun 1976.
Een tweede plaats was er voor Aogel United op het nederlaagtoernooi van de Eefleens uit Ootmarsum. De wedstrijd werd gewonnen met 2 - 1, maar dit resultaat was niet genoeg om de eerste plaats te bemachtigen.

Dinsdag 22 jun 1976.
Op het toernooi van The Hot Angels uit Oldenzaal behaalde Aogel United een vierde plaats.

Zondag 15 aug 1976.
Om de breedte van de selectie uit te breiden werd een lopende verbintenis afgekocht, waardoor de weg vrij was om René Peeze uit Bornerbroek in te lijven. René speelde zijn eerste wedstrijd voor Aogel United op 15 augustus 1976.

Zondag 29 aug 1976.
Door de verhuizing naar Tubbergen, was Toon Veldhuis genoodzaakt zijn activiteiten voor Aogel United te staken. Tijdens een levendige algemene leden vergadering werd daarmee ingestemd. Toon speelde zijn laatste wedstrijd tijdens het toernooi van K.P.J. Beuningen op 29 augustus 1976. In totaal speelde hij 147 wedstrijden voor Aogel United.

Aogel United behaalde een tweede plaats op het toernooi van de K.P.J. Beuningen. Er werd alleen verloren van de latere toernooiwinnaar.

Zondag 5 sep 1976.
In Haaksbergen op de terreinen van Bannink's Hanna werd een derde plek bemachtigd op het toernooi van de Bultense Boys (S.V. BuBo). In de poule eindigde Aogel United op de tweede plaats. De strijd om de derde en vierde plaats tegen Fc Prins uit Haaksbergen eindigde onbeslist met 0 - 0. In de daaropvolgende strafschoppenserie bleek Aogel United over de langste adem te beschikken.

Zondag 19 sep 1976.
Dit keer was er een tweede plaats op het toernooi van de K.P.J. uit Ootmarsum. Zonder een wedstrijd te verliezen werd AU toch nog tweede.

Dinsdag 26 okt 1976.
Algemene ledenvergadering in Hotel Zomerlust. Hotel Zomerlust Notulist B. Burink kwam onder andere tot de volgende punten: toestand veld, maaien, onderhoud kleedlokalen, aankomend lustrum, afmelden voor wedstrijd e.d. Ook werd er een terreincommissie in het leven geroepen. Deze bestond uit de volgende heren: Jan Vloothuis, Herman Mensink en Henk Stevelink.

[voor notulen en grotere foto klik op een van onderstaande afbeeldingen]
Notulen van de vergadering op 1976-10-26 Hotel Zomerlust
 Memorabele gebeurtenissen van het jaar 1976.

Jan: 4 - De eerste aflevering van Sesamstraat werd uitgezonden.

Feb: 4 - In Innsbruck wordt het startschot gegeven van de 12e Olympische Winterspelen.

Apr: 1 - Apple Computer Company wordt opgericht door Steve Jobs en Steve Wozniak.

Mei: 4 - Een treinbotsing in Schiedam kost 24 mensen het leven.

Jun: 17 - China test zijn eerste waterstofbom.

Jun: 19 - Door het gastland Joegoslavië te verslaan behaalt het Nederlands Elftal de derde plaats op het Europees kampioenschap voetbal.

Jun: 20 - Tsjecho-Slowakije wint in Belgrado het EK voetbal door titelverdediger West-Duitsland in de finale na strafschoppen (5-3) te verslaan.

Jul: 4 - Het Israëlisch Defensieleger voert een bliksemoverval uit op het vliegveld Entebbe en slaagt erin vrijwel alle gijzelaars van de PLO en de Revolutionaire Cellen aldaar ongedeerd te bevrijden.

Jul: 18 - De Belgische wielrenner Lucien Van Impe wint de 63e Ronde van Frankrijk, vóór Joop Zoetemelk.

Jul: 20 - Het onbemande ruimtevaartuigje Viking 1 maakt een zachte landing op de planeet Mars.

Aug: 25 - Harm Wiersma wordt wereldkampioen dammen.

Sep: 3 - Viking 2 landt op Mars.

Dec: 2 - Fidel Castro wordt president van Cuba.

Dec: 6 - De Nederlandse oorlogsmisdadiger Pieter Menten wordt nabij Zürich gearresteerd.

Muziek: Album top tien van 1976.