Laatst bijgewerkt: 17-09-2017; 11:29
Persoonlijke pagina van
Herman Damink.Profielschets van Herman Damink.

Windhond In de zeventiger jaren de Afghaanse windhond op links met rugnummer 14. Op snelheid niet te kloppen en gezegend met een onnavolgbare kapbeweging waarvan iedere verdediger wist dat die er aan zat te komen, alleen niet wanneer. De verdediger radeloos achterlatend, snelde hij richting het vijandelijke doel.
Gelijk een Thierry Henry wist hij ook regelmatig het net te raken zoals blijkt uit de statistieken. Het hoogtepunt uit zijn roemruchte carrière is zijn nooit geëvenaarde score van 69 doelpunten in 1978.
Vanaf toen werd er zoals gebruikelijk in het voetbalwereldje van alle kanten uit de regio aan hem getrokken. Hij heeft toen uiteindelijk niet voor het grote geld gekozen, maar meer om zijn schoonvader een plezier te doen, de keuze op K.O.S.C. laten vallen. Hij heeft daar een aantal zeer plezierige jaren onder leiding van Jan Harberink (Hab) beleefd. Jan hield enorm van een mooi en stevig potje voetbal maar kon daarnaast ook geweldig genieten van de derde helft.
Herman keerde trouwens al weer vlug (vanwege heimwee naar zijn cluppie) terug op de velden van AU. Vanaf toen werd hij steeds vaker vanwege zijn diverse kwaliteiten op meerdere posities ingezet, zelfs onder de lat.
Herman Damink Het publiek scandeerde steeds vaker zijn naam als keeper. Dit had natuurlijk mentaal een verwoestende uitwerking op de vaste keeper, maar die liet zich ook niet zomaar uit het veld slaan.
Om zijn imago en kwaliteit wat op te poetsen heeft hij zich tijdelijk een appartement op hoogte in de Ardennen gehuurd om één keer dat echte gevoel te hebben: (zweven, los van de grond komen) dat is hem van harte gegund en zo te zien ook weer gelukt want hij staat elke zondag weer te stralen tussen de palen.


Enkele interessante links van Herman Damink.

o Beelden van mijn type spelers: Foottricks
o Biografie van Thierry Henry
o Hier blaas ik en mijn familie een stevig deuntje mee: Harmonie Ceacilia
o Overdag ben ik hier wel eens te vinden: Van Buren Ootmarsum
o De digitale startpagina voor Ootmarsum: Ootmarsum.net
o Hier ben ik met Aogel United wel eens geweest: Het Educatorium Ootmarsum
o Nog meer blaasmuziek uit Ootmarsum: Midwinterhoornbloasgroep
o Oja, ik woon in de gemeente: Dinkelland
o De volleybalvereniging uit Ootmarsum: Set-Up'65
o De hofkapel van de Othmarridders: De Dakkapel


Herman wist ook nog een paar keer de landelijke pers te halen.

Herman en de Media Herman en de Media Herman en de MediaEen eigen pagina op deze site.
Toen de website van Aogel United dan eindelijk in de lucht was, en geïntroduceerd op de feestavond van 11 maart 2006 in Sibculo, werd er een oproep gedaan om een profielschets in te leveren door alle leden.
Reeds bij de eerste kopijaanlevering kwam aan het licht dat er onder de leden een grotere behoefte bleek te bestaan om zelf ook een persoonlijke tint aan de site te kunnen geven. Daarom is het besluit gevallen om voor elk lid van Aogel United ruimte op deze site te reserveren. Ieder lid krijgt daartoe een pagina tot zijn beschikking, waarmee hij kan doen en laten wat hij wil (wel binnen de algemene fatsoensnormen).Hier kan hij zijn gal spuwen en/of mededelingen plaatsen. Het spreekt voor zich dat de webmaster niet verantwoordelijk wil zijn voor de inhoud van deze pagina's. Kopij met een verplichte profielschets kan alleen ingeleverd worden via e-mail naar het bekende adres.


 Je luistert nu naar: Elbow & the BBC Concert Orchestra and choir Chantage met One Day Like This.

[Hieronder kun je het geluid uitschakelen.]


 Beeldmateriaal van Herman.

Herman Damink Herman Damink Herman Damink Herman Damink Herman Damink
Herman Damink Spelerspas van Herman voor de Hilten-Runde.

Spelerspas van Herman Damink voor de Hilten Runde