Laatst bijgewerkt: 20-1-2023; 21:01
Datumprikker.nl
[KLIK op deze afbeelding om naar het laatste
NIEUWS en FOTO'S te gaan.]
Aogel United speelt door omstandigheden sinds enkele jaren geen voetbalwedstrijden meer. Dat wil echter niet zeggen dat de vereniging op een dood spoor zit. Integendeel, de vereniging is nog springlevend en ontplooit nog altijd diverse aktiviteiten. Waar mogelijk worden er van die aktiviteiten een verslag gemaakt. Deze verslagen en verder AU-nieuws kun je hieronder vinden door op de afbeelding van het Twentsche Ros te klikken.
Aogel United ontplooit zoals gezegd nog altijd diverse aktiviteiten. Op deze kalender hieronder vind je een beknopte omschrijving van aktiviteiten en feestdagen. Voor een uitgebreidere omschrijving verwijzen we je naar de Agenda op deze site.
Alleen de data met groene cijfers kennen een evenement. Door hier op te klikken verschijnt er een korte beschrijving in het onderste gele kader. Navigeer door de kalender met de pijlen tussen beide kaders.
Voor het plannen van diverse afspraken maakt Aogel United veelvuldig gebruik van de datumprikker. Log in en kijk waar je deelname gevraagd wordt.